CSAPATUNK

Peter Marschall

SZERVEZŐ

Magyarországon éltem hosszú ideig.  Egy nemzetközi média cég tulajdonosa voltam.  Munkám során bejártam szinte az egész világot. Nagyon sokat láttam és tapasztaltam, amíg egyszer eljutottam Costa Ricára is.  Nem csak az országba szerettem bele, hanem egy csodálatos nőbe, akit feleségül vettem. Az első perctől fogva nem volt kérdés, hogy a közös életünket itt folytatjuk. Elhatároztam, hogy szakítok az addigi életemmel.  Eladtam a cégem és elkezdtem egy új, és sokkal boldogabb életet Uvitán, ahol a dzsungel találkozik az óceánnal. Jelenleg több vállalkozásom van, és mindegyiket saját gyermekemként szeretem, nevelgetem.

Sokszor kell utaznom a mai napig, és távol lennem rövidebb-hosszabb időre az otthonomtól.  Ilyenkor minden alkalommal újra és újra átértékelem az életem, hogy milyen szerencsés és boldog ember vagyok hogy egy olyan helyen élek, ahová mások nyaralni és feltöltődni járnak. Az otthonom szépségével nap mint nap szembesülök, mert nincs két egyforma naplemente. A dzsungel színe, az óceán morajlása   mindig más és más. Boldog vagyok hogy találtam egy olyan helyet, ahol a gyermekeimet is boldognak tudhatom. Fontosnak tartom a neveltetésükben, hogy tiszteljék a természetet ami körülvesz és minden nap megajándékoz minket.

Bagi Márta

SZERVEZŐ

Magyarországon élek, ahol egy saját média cég vezetője vagyok. A munkám során én is sokat jártam forgatni különböző helyszíneken. Így találtam rá Costa Ricára. Néhány évvel később elhatároztam, hogy egyszer ezen a helyen szeretném élni az életem. 1 éve próbálom úgy alakítani a helyzetem,  hogy helyt tudjak állni a munkámban és közben építsek egy másik életet Costa Ricán, ami minőségben és érzésben is azt adja amire egész életemben vágytam. Jelenleg kétlaki életet élek, ami nem könnyű, de hogy elérjem a célomat tisztában vagyok vele hogy sok mindenről le kell mondanom, és áldozatokat kell hoznom.

Nagyon sok ismerősöm  járt már Costa Ricán, és  mindig örömmel tölt el amikor megmutathatom ennek az országnak a szépségét a barátaimnak, és azoknak akik ide látogatnak.  Jó érzés úgy odamenni mintha haza mennék, mert amikor ebben az országban vagyok valóban azt érzem hogy otthonra leltem. Ezt az érzést szeretném átadni mindazoknak, akik szeretnék látni mindazt a csodát, amit mi nap mint nap átélünk.