Megtervezzük a számodra megfelelő utazást

Amikor nyaralni indulunk legtöbbször problémát jelent, hogy egyedül vágjunk neki, vagy egy utazási iroda katalógusából válasszuk ki a számunkra megfelelő utat. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai.  A választás tehát nem egyszerű. Ha egyedül vágunk neki egy ismeretlen országnak, nem biztos, hogy mindent látunk, amit egy adott hely rejteget, nem biztos, hogy azokban az éttermekben eszünk jókat, amelyeket megtalálunk a legnépszerűbb helyek között, és nagy valószínűséggel nem jutunk el olyan helyekre és nem vehetünk részt olyan programokon, amelyeket szinte kizárólag csak a helyiek ismernek.

Ha egy utazási irodára esik a választás, akkor az egyik legnagyobb problémát az jelenti, hogy alkalmazkodni kell több idegen ember igényeihez, kénytelenek vagyunk ismeretlen emberekre hagyatkozni. Van, akinek megfelel egy egyszerűbb szálláshely olcsóbban, van, aki viszont a drágább és kényelmesebb szállodát választaná. A lehetőségek tehát meg vannak szabva. Ki ne szeretne szabadon, a saját igényeinek megfelelően nyaralni? Erre a kérdésre csak egy válasz lehet.

A Soul Pacific ezt a szabadságot szeretné megadni mindenkinek, aki Costa Ricára látogat. Személyre szabott útjainkkal szeretnénk mindenki számára a legjobb és legérdekesebb útitervet összerakni, hogy boldogan és elégedetten távozzanak és ha lehetőségük adódik, térjenek vissza újra. Mi nem kínálunk számtalan lehetőséget több országban. Mi csak és kizárólag Costa Ricán belül szervezzük útjainkat. Azon a helyen, amit mindannyian tiszta szívünkből szeretünk és ismerünk. Ebből a szeretetből és ismeretből szeretnénk egy darabbal megajándékozni mindenkit, aki velünk szeretné megismerni ezt a páratlan szépségű országot.