Adventure Tour

Anna már rutinos utazónak számít, és több latin-amerikai országban járt. Volt amikor családjával és volt amikor baráti társasággal utazott. Szinte minden alkalommal utazási iroda ajánlatai közül válogatott. Elmondása szerint mindig jól érezte magát, de valamit mégis minden alkalommal hiányolt. A Soul Pacific csapatáról egyik barátja mesélt neki, aki már többször járt Costa Ricán (még abban az időben a Soul Pacific  nem létezett, de néhány privát túrára elvittük őt baráti alapon és fantasztikus élményekben volt része).  Tamás szerette volna  ha Annáék is átélhetnék azt a kalandot, amiben neki is része volt. Így jutottak el hozzánk, és nekik állítottuk össze az Adventure túrát, amelynek programjait nemcsak a természetben  kalandozások jellemezték, hanem egyéb extrém sporttal és túrával is gazdagítottuk ügyelve arra, hogy elegendő kikapcsolódás is része legyen a mozgalmas programjuknak. Annáék esetén egy hasznos tapasztalatot mi is leszűrhettünk. Mivel viszonylag későn hallottak rólunk az utazási időpontjukhoz képest, ezért nagyon kevés időnk volt a szervezésre. Nyilván minden szervezőnek az a legmegfelelőbb ha minél több ideje van felkészülni és megszervezni egy túrát.  Főleg a mi esetünkben, amikor minden alkalommal az egyediségre törekszünk. Éppen ezért célszerű hónapokkal az utazás előtt felkeresni minket, vagy akár ha már valaki előre tudja a következő évi nyaralásának időpontját, jóval korábban is tudomásunkra hozhatja:)

MI TARTOZIK AZ ÚTHOZ

 • Szállás
 • Túravezető
 • Étkezés
 • Fuvarozás

MI NEM TARTOZIK AZ ÚTHOZ

 • Repülőjegy
 • Biztosítás

TÚRA ÚTVONAL

1. NAP: Megérkezés San Joseba, szállás elfoglalása, vacsora

2. NAP: La Paz

 • Reggeli után indulás kisbusszal La Paz-ba, ahol megnézzük a csodálatos vízesés együttest egy nemzeti park területén, ahol Costa Ricában élő több mint 100 különböző állatfajt is láthatunk. Ebéd után indulás La Fortunába, ahol egy geotermikus hőforrásairól híres szállodában szállunk meg, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az Arenál vulkánra.

3. NAP: Monteverde

 • Reggel elindulunk Monteverdére ahol megnézzük , sőt végigmegyünk a függőhidakon amelyek a dzsungel felett ívelnek át, majd visszatérünk a hőforrásokhoz, ahol a több órás gyalogtúrát követően ellazulunk a masszázs medencékben.

4. NAP: Uvita

 • Elindulunk reggeli után  Uvita felé. Az óceánt elérve megállunk ebédelni, majd utunk végén a partról megnézzük a csodás naplementét. Ezt követően a szállásunkon a privát séf egy 4 fogásos vacsorával vár minket, amit a hosszú út után elfogyasztunk.

5. NAP: Corcovado Nemzeti Park

 • Reggeli után dzsippel elindulunk a Corcovado Nemzeti Parkhoz, ami igen ritka állatfajoknak szolgál élőhelye. Itt él például több vadmacskafaj, többek között az egyik legkarizmatikusabb ragadozó, a jaguár is. Az óceánparton teljes nyugalomban sátor-faházakban töltjük az éjszakát. A bátrabbak a pálmafákhoz rögzített függőágyakban is csodálhatják elalvás előtt a csillagokat. Reggeli után indulás vissza Uvitába.

6. NAP: Vanília farm látogatás

 • Ahol a vanília kitermelés mellett a kakaóbab útját is végigkövethetjük egészen addig amíg finom csokoládé lesz belőle, és többek között a fahéj különleges előállításának technikájával is megismerkedünk.

7. NAP: Santa Luchia vízesés

 • Elmegyünk egy csodás vízeséshez ahol a látvány mellett sok érdekes állatot fedezhetünk fel, miközben számos kalandos és pihentető program vár ránk.

8. NAP: Hajótúra

 • A reggeli után elindulunk az Isla del Canohoz, ahol sznorkelezésre és búvárkodásra is van lehetőség. Útközben egy kis szerencsével a hajók mellett úszkáló teknősökkel is találkozhatunk. A szigetre érkezve pedig egy kis pihentető napozás, strandolás (sznorkelezés, búvárkodás) után egy finom ebéd vár ránk, amit a szigeten fogyasztunk el sok – sok gyümölccsel.

9. NAP: Szabad program

 • canopy, rafting, Boruka indiánok, strandolás

10. NAP: indulás San Joseba

 • Este egy több fogásos különleges záró vacsora

11. NAP: Indulás haza

GALÉRIA